Badkamer renoveren Vijlen

Wilt u uw badkamer renoveren en zoekt u hiervoor een professioneel bedrijf in de omgeving van Vijlen? Dan bent u bij TvdG-bouw aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van alle werkzaamheden rondom het renoveren van uw badkamer. Door onze jarenlange ervaring profiteert u altijd van onze deskundigheid, vakmanschap en de hoogste kwaliteit op al ons werk.

Badkamer renoveren

Het renoveren van een badkamer is veel werk. De uit te voeren werkzaamheden zijn afhankelijk van de omvang van de renovatie. Indien u de badkamer volledig wilt laten strippen en opnieuw laten opbouwen, spreekt het voor zich dat dit veel meer werk is dan wanneer u slechts een muur opnieuw wilt laten betegelen of een nieuwe douche(wand) wilt laten plaatsen.

Aan welke werkzaamheden kunt u denken bij ‘het renoveren van de badkamer’?
We geven een aantal voorbeelden, maar er zijn uiteraard veel meer mogelijkheden.
De meest voorkomende werkzaamheden zijn het volledig strippen van de badkamer, het betegelen van een muur, het plaatsen van een douche of ligbad of het plaatsen van een douchewand. Maar ook het aanleggen van de waterafvoer of verwarming valt onder het renoveren van de badkamer. Dit geldt ook voor het plaatsen van vloerverwarming en het betegelen van de vloer van uw badkamer.

badkamerrenoveren2

Persoonlijk advies TvdG-bouw

De medewerkers van TvdG-bouw denken graag met u mee. Zeker wanneer u ergens over twijfelt of niet goed weet waar u allemaal aan moet denken bij het renoveren van uw badkamer. We geven graag antwoord op al uw vragen! Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.
Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen we u altijd het optimale, deskundige advies geven, gebaseerd op de laatste technieken, producten en ontwikkelingen in de bouwwereld.

Indien u liever wilt dat we bij u langskomen, om uw situatie en de huidige badkamer te bekijken, uw wensen te bespreken en de mogelijkheden uit te leggen, is dat uiteraard mogelijk. We kunnen vervolgens een offerte opstellen voor het renoveren van uw badkamer. De offerte wordt voor u op maat gemaakt, gericht op uw persoonlijke situatie en het belangrijkste: geheel vrijblijvend.

Daarom kiest u TvdG-bouw

badkamerrenoveren1In de omgeving van Vijlen zijn wij voor u dé specialist voor het renoveren van uw badkamer.

– Jarenlange ervaring
– Zeer deskundige medewerkers
– Hoogste kwaliteit
– Beste service
– Persoonlijk advies
– Laagste prijs

Wilt u meer informatie over wie wij zijn, over onze werkzaamheden en wat we voor ú kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze website, , waar u onder meer een compleet portfolio vindt, met foto’s van reeds door ons afgeronde werkzaamheden!
Voor onze contactgegevens kunt u ook terecht op onze website: www.tvdg-bouw.nl/contact.

Bel me terug