Vestis aluminium

Vestis aluminium dak- en gevelbekleding

Erg populair is tegenwoordig dak- en gevelbekleding van VESTIS-aluminium. Architecten, maar ook dak verwerkers zelf werken erg graag met dit hoogwaardige voorgelakte dak- en gevelbekleding materiaal. Het gebruik van VESTIS-aluminium brengt diverse voordelen met zich mee. VESTIS-aluminium is:

– Duurzaam
– Eenvoudig plooibaar
– Eenvoudig te bewerken
– Krasbestendig
– Weersbestendig 
– Onderhoud is niet veel nodig
– Flexibel
– Ruime keuze in kleuren (maar liefst 18)

VESTIS -aluminium wordt gemaakt met diverse soorten oppervlakten coating: dit verschilt van lichte structuur tot een gemêleerde coating in maar liefst 18 eigentijdse kleuren en van zijdeglans tot mat. De kleuren hebben puur een esthetische waarde en hebben daarmee geen invloed op de kwaliteit of houdbaarheid van het aluminium.

Het aluminium is geproduceerd door middel van het coil coating proces. Hierbij wordt de zichtzijde voorzien van een hoge kwaliteit laklaag met een dikte van 35µm en de onderzijde van 25µm superpolyester coating. Dit heeft als gevolg dat de lak goed tegen elk soort weertype kan. Bovendien is het materiaal eenvoudig te plooien naar eigen ontwerp en is het daardoor ideaal om te gebruiken voor het bekleden van daken en gevels.

Naast gebruik voor het bekleden van daken en gevels, zijn ook diverse toebehoren van VESTIS aluminium materiaal te krijgen. Bij het samenvoegen van deze toebehoren krijg je een mooi samenhangend geheel.

Wilt u een persoonlijk advies of offerte op maat?

Bel me terug