Badkamer verbouwen Noorbeek

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het verbouwen van uw badkamer, in de omgeving van Noorbeek? Dan bent u bij TvdG-bouw aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom het verbouwen van uw badkamer. Door onze jarenlange ervaring profiteert u altijd van onze deskundigheid, vakmanschap en de hoogste kwaliteit op al ons werk.

Welke werkzaamheden

Bij het verbouwen van een badkamer kan veel komen kijken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de aard van de verbouwing. Het spreekt voor zich dat de badkamer volledig strippen en opnieuw opbouwen, veel meer werk is dan een muur opnieuw betegelen of een nieuwe douche(wand) plaatsen.

Aan welke werkzaamheden kunt u denken bij het verbouwen van de badkamer?
We geven een aantal voorbeelden, maar daarnaast zijn er nog veel meer werkzaamheden mogelijk.

Denk maar eens aan het betegelen van een muur, het plaatsen van een douche of ligbad of het plaatsen van een douchewand. Maar ook het aanleggen van de waterafvoer of verwarming valt onder het verbouwen van de badkamer. En uiteraard geldt dit ook voor het betegelen van de badkamervloer of zelfs het aanleggen van vloerverwarming.

badkamerverbouwen1

Persoonlijk advies

TvdG-bouw denkt graag met u mee. Zeker wanneer u ergens over twijfelt of niet goed weet waar u allemaal aan moet denken bij het verbouwen van uw badkamer. We geven graag antwoord op al uw vragen! Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.
Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen we u altijd een uitgebreid, deskundige advies geven, gebaseerd op de laatste technieken, producten en ontwikkelingen in de bouwwereld.

Wilt u liever dat we bij u langskomen, om uw situatie en uw badkamer te bekijken, uw wensen te bespreken en de mogelijkheden uit te leggen? Dat kan! Wanneer u dit wenst, kunnen we vervolgens een offerte opstellen, voor het verbouwen van uw badkamer. De offerte is dan op maat gemaakt en compleet gericht op uw situatie. Onze offertes zijn overigens altijd geheel vrijblijvend.

Daarom kiest u TvdG-bouw

In de omgeving van Noorbeek zijn wij voor u dé specialist voor het verbouwen van uw badkamer.badkamerverbouwen2

– Jarenlange ervaring
– Zeer deskundige medewerkers
– Hoogste kwaliteit
– Beste service
– Persoonlijk advies
– Laagste prijs

Wilt u meer informatie over wie wij zijn, over onze werkzaamheden en wat we voor ú kunnen betekenen?
Neem dan snel een kijkje op onze website, , waar u onder meer een compleet portfolio vindt, met foto’s van reeds door ons afgeronde werkzaamheden!

Voor onze contactgegevens kunt u ook terecht op onze website: www.tvdg-bouw.nl/contact.

Bel me terug