Badkamerrenovatie Roermond

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw badkamerrenovatie, in de omgeving van Roermond? Dan bent u bij TvdG-bouw aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van alle werkzaamheden rondom uw badkamerrenovatie. Door onze jarenlange ervaring profiteert u altijd van onze deskundigheid, vakmanschap en de hoogste kwaliteit op al ons werk.

Welke werkzaamheden

Bij een badkamerrenovatie kan veel komen kijken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de omvang van de renovatie. Indien u de badkamer volledig wilt laten strippen en opnieuw laten opbouwen, spreekt het voor zich dat dit veel meer werk is dan wanneer u slechts een muur opnieuw wilt laten betegelen of een nieuwe douche(wand) wilt laten plaatsen.

Aan welke werkzaamheden kunt u denken bij ‘badkamerrenovatie’?
We geven een aantal voorbeelden, maar er zijn uiteraard veel meer mogelijkheden.

Denk maar eens aan het volledig strippen van de badkamer, het betegelen van een muur, het plaatsen van een douche of ligbad of het plaatsen van een douchewand. Maar ook het aanleggen van de waterafvoer of verwarming valt onder de noemer badkamerrenovatie. En uiteraard geldt dit ook voor het plaatsen van vloerverwarming en het betegelen van de vloer van uw badkamer.

badkamerrenovatie2

Altijd persoonlijk

TvdG-bouw denkt graag met u mee. Zeker wanneer u ergens over twijfelt of niet goed weet waar u allemaal aan moet denken bij uw badkamerrenovatie. We geven graag antwoord op al uw vragen! Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.
Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen we u altijd het optimale, deskundige advies geven, gebaseerd op de laatste technieken, producten en ontwikkelingen.

Wilt u liever dat we bij u langskomen, om uw situatie en de huidige badkamer te bekijken, uw wensen te bespreken en de mogelijkheden uit te leggen? Dat kan! Indien gewenst kunnen we vervolgens een offerte opstellen, voor uw badkamerrenovatie. Op maat gemaakt en compleet gericht op uw situatie. Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend.

Daarom kiest u TvdG-bouw

In de omgeving van Roermond zijn wij voor u dé specialist voor uw badkamerrenovatie.badkamerrenovatie1

– Jarenlange ervaring
– Zeer deskundige medewerkers
– Hoogste kwaliteit
– Beste service
– Persoonlijk advies
– Laagste prijs

Wilt u meer informatie over wie wij zijn, over onze werkzaamheden en wat we voor ú kunnen betekenen?
Neem dan snel een kijkje op onze website, , waar u onder meer een compleet portfolio vindt, met foto’s van reeds door ons afgeronde werkzaamheden!

Voor onze contactgegevens kunt u ook terecht op onze website: www.tvdg-bouw.nl/contact.

Bel me terug