Boeiboord lease Afferden

Bent u inwoner van de gemeente Afferdeen en wilt u een boeiboord laten plaatsen of herstellen? TvdG-bouw is het eerste bedrijf waar u uw nieuwe boeiboord kunt leasen! Wij leveren uitsluitend de allerbeste kwaliteit en bieden de beste service en garanties! Neem vandaag nog contact op voor uw nieuwe boeiboorden en maak gebruik van onze boeiboord lease in Afferden!

lease1

Boeiboord lease

Allereerst leggen we nog even kort uit wat een boeiboord is. Dat is namelijk de onderrand van het dak van uw huis/bedrijfspand. Een boeiboord wordt ook wel een dakrandpaneel genoemd.
Tot enkele jaren geleden werden de meeste boeiboorden standaard van hout gemaakt. Het nadeel van dit materiaal is dat het op den duur verweerde, vatbaar was voor schimmels en dergelijke, en dat regelmatig (toch zeker om de 5 jaar) de boeiboorden een nieuwe verflaag moesten krijgen. Al met al dus erg bewerkelijk qua onderhoud.

Tegenwoordig worden echter de meeste boeiboorden van plastisol gemaakt. Dit is een licht metaal, wat niet geverfd hoeft te worden, bestand is tegen alle soorten weersinvloeden en met een vochtige doek afgenomen kan worden. Dan is de boeiboord weer zo goed als nieuw.

Omdat het plaatsen of herstellen van alle boeiboorden van een huis niet tot de goedkoopste werkzaamheden behoren, biedt TvdG-bouw als eerste in Nederland de mogelijkheid om de werkzaamheden als lease contract aan te bieden. U betaalt dan, net als bij de lease van een auto, de boeiboorden en bijbehorende werkzaamheden in vooraf vastgestelde termijnen.

Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe boeiboorden, heeft uw huis een compleet nieuw en fris uiterlijk, maar hoeft u toch niet àlle kosten in één keer te betalen!

Daarom kiest u voor TvdG-bouw

lease2
– Beste service en garanties
– Jarenlange ervaring
– Uniek concept bij TvdG-bouw voor boeiboord lease!

Geniet als een van de eersten van deze mogelijkheid, want voor al onze klanten, ook voor u in de omgeving van Afferden, bieden wij de scherpste lease-prijzen!

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie en een uitgebreid portfolio met foto’s van reeds door ons afgeronde werkzaamheden, kunt u onze website bezoeken: www.tvdg-bouw.nl. Neem gerust contact met ons op als u een persoonlijk advies wilt of de mogelijkheden voor uw situatie wilt bespreken.

Bel me terug