Boeiboorden plaatsen Eijsden

Wilt u boeiboorden plaatsen op uw dak? Dan bent u bij TvdG-Bouw aan het beste adres! In de gemeente Eijsden bieden wij de beste kwaliteit en service op het gebied van boeiboorden plaatsen. Onze specialisten hebben veel ervaring met boeiboorden en zijn zeer deskundig, maar vooral erg nauwkeurig in het plaatsen van boeiboorden.

Wat zijn boeiboorden?

Wat zijn boeiboorden nou eigenlijk? Boeiboorden wordt ook wel dakrandpanelen genoemd. Boeiboorden bevinden zich aan de onderranden van het dak van uw huis. Ze geven uw huis de uitstraling, afhankelijk van het soort boeiboorden.
Een boeiboord kan van hout zijn, maar worden steeds vaker ook van andere materialen gemaakt. Hierbij valt te denken aan aan kunststof, of plastisol (licht metaal).

TvdG-bouw werkt het meest met plastisol boeiboorden, maar uiteraard kunnen we indien gewenst ook boeiboorden van ander materiaal leveren en plaatsen.
 
boeiboordenplaatsen1

Mogelijkheden boeiboorden plaatsen

Het materiaal plastisol, waarvan de meeste boeiboorden worden gemaakt is uitermate geschikt voor onder meer het afwerken van dakranden, zijwangen van dakkapellen, boeiboord bekleding, afdekkappen en daktrimmen. Dit maakt het tot een materiaal wat voor zeer veel doeleinden te gebruiken is, waardoor het tot één van de meest gebruikte materialen in de bouw is gaan behoren. De specialisten van TvdG-bouw zijn zeer grote voorstanders van het materiaal plastisol, omdat het materiaal ontzettend duurzaam is, zich eenvoudig laat verwerken en de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is.
 

Waarom TvdG-Bouw

boeiboordenplaatsen2Voor u als inwoner van de gemeente Eijsden is TvdG-Bouw hét bedrijf dat u zoekt, voor het plaatsen van boeiboorden.
 
Waarom TvdG-Bouw:
– Erkend dakdekkersbedrijf
– Allerbeste kwaliteit
– Maakt gebruik van de laatste technieken
– Professionaliteit
– Beste garanties

Bel me terug