Boeiboord plastisol Noorbeek

Bent u op zoek naar het meest professionele bedrijf in de gemeente Noorbeek, voor uw boeiboord van plastisol? TvdG-bouw is uw specialist! Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het werken met boeiboorden van plastisol. Bij TvdG-bouw kunt u altijd rekenen op deskundig en persoonlijk advies, nauwkeurige afwerking en de scherpste prijs in de regio!

boeiboordplastisol1

Boeiboord plastisol

Een boeiboord is de onderrand van een dak, dit kan bij een huis zijn of bij de aanbouw ervan, maar ook bij bijvoorbeeld een tuinhuis. Verreweg de meeste boeiboorden van bestaande (wat oudere) huizen/gebouwen, zijn van hout. Het nadeel van houten boeiboorden is dat ze zeker eens in de vijf jaar geverfd moeten worden, wat veel inspanning vereist. Uiteindelijk worden houten boeiboorden vatbaar voor onder andere schimmels en op de langere termijn zullen ze vervangen moeten worden.

Plastisol is een (licht) metaalsoort. Het is een materiaal dat zich eenvoudig laat verwerken en waarvan de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is, mede omdat plastisol zeer duurzaam is. Wanneer u boeiboorden van plastisol laat plaatsen, hebt u er geen onderhoud meer aan! Een boeiboord van plastisol wordt blind verlijmd of gemonteerd, waardoor het een zeer strak uiterlijk geeft. Daarnaast kunnen boeiboorden van plastisol in wel 27 kleuren besteld worden en op maat worden gemaakt, zodat er zeker een kleur bij is die u mooi vindt. Het is zelfs mogelijk om een reliëf te laten drukken op uw plastisol boeiboord.

TvdG-bouw heeft ontzettend veel ervaring in het plaatsen van boeiboorden van plastisol. Het materiaal wordt door zijn vele voordelen steeds meer gebruikt in de bouwwereld. Indien u graag advies wilt over de verschillende mogelijkheden van het vernieuwen van uw boeiboorden, geven de medewerkers van TvdG-bouw u graag advies. Wij komen de situatie bekijken en kunnen vervolgens een deskundig, maar vooral persoonlijk advies bieden. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij vervolgens een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? En wilt u graag meer te weten komen over ons bedrijf TvdG-bouw, onze werkzaamheden of wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.tvdg-bouw.nl.

boeiboordplastisol2

Bel me terug