Boeiboord Roermond

Bent u inwoner van de omgeving van Roermond en bent u op zoek naar een gedegen dakdekkersbedrijf voor het plaatsen of repareren van uw boeiboord? Dan moet u bij TvdG-bouw zijn! Een boeiboord is niet alleen voor de sier, maar een boeiboord heeft ook een beschermende functie. Daarom is het van belang dat het plaatsen of repareren van een boeiboord met uiterste precisie en de hoogste kwaliteit gebeurt. Daarom bent u in de gemeente Roermond bij ons aan het juiste adres voor de werkzaamheden aan uw boeiboord!

boeiboord2

Wat is een boeiboord?

De onderrand van een dak wordt ook wel boeiboord genoemd. Dit geldt niet alleen bij huizen, maar ook bij de aanbouw, garage of tuinhuis.
Vroeger werd een boeiboord meestal van hout gemaakt. Het nadeel van een houten boeiboord is dat het veel onderhoud vereist, zo moet het minimaal eens in de vijf jaar geverfd worden.
Uiteindelijk wordt een houten boeiboord vatbaar voor onder andere schimmels en moet het op de lange termijn worden vervangen.

Het materiaal dat tegenwoordig het meest wordt gebruikt voor het produceren van een boeiboord is plastisol. Dit is een lichtmetaal, wat jarenlang meegaat, weinig onderhoud vereist omdat het met een vochtige doek kan worden afgenomen en in vele kleuren en reliëfs beschikbaar is.

Ervaring TvdG-bouw

TvdG-bouw heeft jarenlang veel ervaring opgedaan in het plaatsen (en repareren) van boeiboorden. Voornamelijk het materiaal plastisol wordt door zijn vele voordelen steeds meer gebruikt in de bouwwereld. Indien u advies wilt ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden van het plaatsen of repareren van uw boeiboord, geven wij van TvdG-bouw u graag advies. Een van onze medewerkers komt de situatie bekijken en kan vervolgens een deskundig, maar vooral persoonlijk advies bieden. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u opstellen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Indien u verdere informatie wilt over wie wij zijn of wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Roermond? Dan nodigen wij u uit onze website te bezoeken, zie: www.tvdg-bouw.nl.

Op onze website vindt u tevens een eenvoudig maar compleet offerte-formulier.
Of neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies en mogelijk een offerte op maat!

boeiboord1

Bel me terug