Boeiboordbekleding Afferden

Wilt u uw huis in de omgeving van Afferden van nieuwe boeiboordbekleding voorzien? TvdG-bouw is uw specialist in alle soorten boeiboordbekleding! Omdat wij als erkend dakdekkersbedrijf jarenlange ervaring hebben in onder andere het plaatsen van verschillende soorten boeiboordbekleding, leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit! Gecombineerd met de hoogste service en beste garanties, is TvdG-bouw hét bedrijf voor uw boeiboordbekleding in de regio Afferden!
 

Wat is boeiboordbekleding?

lease2Boeiboordbekleding is, zoals het woord al zegt, bekleding van de boeiboorden. Boeiboorden bevinden zich aan de onderranden van het dak van uw huis.
De materiaal- en kleurkeuze van uw boeiboordbekleding, geeft direct een bepaalde (andere) uitstraling aan uw huis.

Wilt u uw huis een strak uiterlijk geven? Meestal wordt dan gekozen voor plastisol. Of wilt u uw huis juist liever een nostalgisch uiterlijk geven?
In dit geval wordt veelal voor hout gekozen.

Hout vraagt echter veel meer onderhoud (iedere 5 jaar opnieuw verven), in tegenstelling met plastisol, die slechts eens in de paar jaar moet worden afgenomen met een vochtige doek en dan weer als nieuwe uitziet.
 

Soorten boeiboordbekleding

Een boeiboord kan worden bekleed met hout, maar wordt ook steeds vaker van andere materialen dan hout gemaakt. Een voorbeeld hiervan is plastisol, dit is een lichtmetaal, maar wordt tegenwoordig meer dan andere materialen gebruikt. TvdG-bouw werkt hierdoor het meest met plastisol, maar uiteraard kunnen we indien gewenst uw boeiboorden ook van ander materialen leveren en plaatsen.

Wanneer u kiest voor kunststof of plastisol boeiboorden, kunt u ervoor kiezen om een reliëf in uw boeiboorden te laten maken. Daarnaast is het materiaal plastisol leverbaar in veel verschillende kleuren, waarmee u uw huis precies de uitstraling kunt geven die u wenst. De boeiboordbekleding wordt verlijmd of blind gemonteerd, wat een zeer strak uiterlijk geeft.
 

Advies TvdG-bouw

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boeiboordbekleding, de voor- en nadelen van de mogelijke materialen of wat in uw situatie het beste is? TvdG-bouw biedt u graag advies. Door onze jarenlange ervaringen, onder meer in het plaatsen of vervangen van boeiboordbekleding, kunnen wij u hierin voorzien van een professioneel advies, toegepast op uw situatie.
Wanneer u bij TvdG-bouw een geheel vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor het plaatsen van uw boeiboordbekleding in Afferden, komen wij altijd eerst langs om de gehele situatie te bekijken, zodat we voor u een persoonlijke offerte kunnen opstellen.
 

Verdere informatie

Hebben wij uw interesse gewekt in ons bedrijf, in het plaatsen van boeiboordbekleding of wilt u meer weten over de verschillende werkzaamheden die TvdG-bouw uitvoert? Bekijk dan eens onze website: www.tvdg-bouw.nl.
Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen of vervangen van boeiboordbekleding? Op onze website vindt u een heel eenvoudig, maar toch compleet offerte-formulier! Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

daklease2

Bel me terug