Boeiboorden kopen Voerendaal

Voor u als inwoner van de omgeving van Voerendaal is TvdG-bouw hét adres voor u, als u een of meerdere boeiboorden wilt kopen! Boeiboorden hebben een beschermende functie, maar geven de afwerking van uw dak ook een mooi, strak uiterlijk.
Bij het plaatsen van boeiboorden is het van belang dat dit met de uiterste precisie gebeurt, voor het mooiste en meest degelijke resultaat.


pla9

Boeiboorden kopen bij TvdG-bouw?

TvdG-bouw kan alle kleuren, soorten en maten boeiboorden leveren. Boeiboorden zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zo valt onder meer te denken aan hout of plastisol.

Het materiaal dat tegenwoordig het meest wordt gebruikt voor het produceren van een boeiboord is plastisol. Dit is een lichte metaalsoort, wat als voordeel heeft dat het jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist omdat het met een vochtige doek kan worden afgenomen en in vele kleuren en reliëfs beschikbaar is.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het product, daarom bieden wij de beste garanties en leveren we alleen de allerbeste kwaliteit! Doordat wij als ervaren dakdekkersbedrijf zeer vaak boeiboorden plaatsen, zijn wij erg kieskeurig in de kwaliteit en kiezen we ook voor u alleen de beste boeiboorden!

Ervaring TvdG-bouw

TvdG-bouw heeft jarenlang veel ervaring opgedaan in het plaatsen (en repareren) van boeiboorden. Voornamelijk het materiaal plastisol wordt door zijn vele voordelen steeds meer gebruikt in de bouwwereld. Indien u advies wilt ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden van het plaatsen of repareren van uw boeiboord, geven wij van TvdG-bouw u graag advies. Een van onze medewerkers komt de situatie bekijken en kan vervolgens een deskundig, maar vooral persoonlijk advies bieden over het kopen van boeiboorden. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u opstellen.

Wilt u meer informatie?

Indien u verdere informatie wilt over wie wij zijn of wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Voerendaal? Wij nodigen u graag uit onze website te bezoeken, zie: www.tvdg-bouw.nl.

Voor de verkoop van bouwmaterialen, waaronder boeiboorden, verwijzen wij u naar onze nieuwe website, zie www.dakdekkersproducten.nl.

lease2

Bel me terug