Dak herstellen Afferden

Om uw dak te laten herstellen bent u natuurlijk op zoek naar het beste en meest gespecialiseerde dakdekkersbedrijf in uw buurt. In de omgeving van Afferden is TvdG-bouw uw specialist voor het herstellen van uw dak! Wij brengen uw dak terug in de originele staat en leveren daarbij altijd de hoogste service en kwaliteit voor de scherpste prijs!

Werkzaamheden dak herstellen

Een dak bestaat uit veel onderdelen, waardoor ook veel onderdelen kunnen beschadigen en hersteld moeten worden. Het herstellen van deze onderdelen vereist specialistische kennis.
De medewerkers van erkend dakdekkersbedrijf TvdG-bouw zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Zo ook de volgende werkzaamheden:
– Dakbedekking beschadigd (ongeacht het soort: dakpannen, zink, bitumen etc.);
– Dakpannen liggen los, of zijn afgewaaid;
– Dakgoten of regenpijpen beschadigd;
– Schoorsteen beschadigd;
– Waterschade (bij de randen van een dakraam, of door een defecte of onvoldoende waterafvoer via de dakgoten en regenpijpen);
– Isolatie ondermaats;
– En nog vele anderen.

Naast deze voorbeelden kan een dak op nog vele andere punten beschadigd zijn. Heeft u een andere klus om uw dak te herstellen en wilt u weten of wij dit herstel ook uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op of kijk eens op www.tvdg-bouw.nl!

Voorkom beschadiging aan uw dak

dakherstellen2Het is erg belangrijk om regelmatig (toch zeker ieder jaar) een dak inspectie te laten uitvoeren door een deskundig bedrijf. In de herfst en winter is dit extra belangrijk, omdat er meer en zwaardere neerslag verwacht wordt in deze seizoenen.
Wij zijn als erkend en gedegen dakdekkersbedrijf in de omgeving van Afferden hét bedrijf voor een volledige dak inspectie. Daarbij leveren we u een rapport met resultaten en een passend advies bieden over de uit te voeren (herstel)werkzaamheden, om zo te voorkomen dat uw dak beschadigd en hersteld moet worden.

TvdG-bouw biedt advies

Wilt u door TvdG-bouw een dak inspectie laten uitvoeren? Na de inspectie geven wij u uitgebreid advies over de nodige werkzaamheden. Wanneer uw dak kapot is en u graag advies wilt ontvangen over de verschillende mogelijkheden voor het herstellen van uw dak, kunnen wij gratis langskomen om uw situatie, beschadigingen of gebreken te bekijken en de wensen of mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen indien gewenst, vervolgens een zeer persoonlijke offerte voor u opstellen voor het herstellen van uw dak, zonder dat naderhand te zien is dat uw dak hersteld is.

Wilt u meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt en hebt u belangstelling gekregen in de diensten van TvdG-bouw?
Kijk eens op www.tvdg-bouw.nl, u vindt hier meer informatie over de verschillende (dak)werkzaamheden die wij uitvoeren in de omgeving van Afferden en u kunt ons portfolio bekijken met foto’s van reeds door ons afgeronde projecten. Daarnaast vindt u onze contactgegevens en via onze website kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

dakherstellen1

Bel me terug