Dak lease Brunssum

Is uw woning of bedrijfspand dringend aan een nieuw dak toe? Maar vindt u dit veel te duur of kunt u dit momenteel, om welke reden dan ook, niet in één keer betalen? TvdG-bouw biedt een unieke oplossing! Wij bieden het concept dak lease, waardoor u maandelijks een laag bedrag betaalt, maar uw nieuwe dak wel al direct gemaakt wordt. Doordat TvdG-bouw dit nieuwe concept introduceert, betaalt u altijd de scherpste prijs, ook in de omgeving van Brunssum!

Het concept ‘dak lease’

De term ‘leasen’ zal u vast al bekend in de oren klinken. Dit betekent letterlijk het huren van goederen, waarvoor maandelijks een vast bedrag wordt betaald. Maar de term ‘lease uw dak’ of ‘dak lease’ is een compleet nieuw concept.

daklease1Met trots kunnen wij u mededelen dat wij het eerste (bouw)bedrijf zijn dat de mogelijkheid tot dak lease aanbiedt! Daarmee kunt u per direct genieten van uw nieuwe dak, maar hoeft u niet per direct het volledige bedrag te (kunnen) betalen.

Dak lease is mogelijk bij alle soorten daken. Of het nu om een plat dak, spits dak, een dak met dakkapel(len), zonnepanelen, nieuwe schoorsteen, lichtkoepel(s) gaat, wij berekenen uw maandtarief op maat. Voor het opstellen van een offerte voor de lease van uw dak, komen wij eerst bij u langs om de situatie te bekijken, in combinatie met uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

Mogelijkheden TvdG-bouw

Naast het plaatsen, vernieuwen en repareren dan uw dak, voert TvdG-bouw nog veel meer werkzaamheden uit. We zijn een gespecialiseerd, deskundig en erkend dakdekkersbedrijf, waardoor we alle werkzaamheden op en rondom uw dak kunnen uitvoeren.
Naast al deze dakwerkzaamheden zijn wij ook zeer ervaren in het plaatsen, vernieuwen en renoveren van uw badkamer, tuin, carport, laminaatvloer en nog veel meer!

Meer informatie

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf TvdG-bouw, over wie wij zijn, onze werkzaamheden of hebt u andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via onze website , waar u snel en eenvoudig een contactformulier kunt invullen.
Ook vindt u op onze website een uitgebreid portfolio met foto’s van reeds door ons afgeronde werkzaamheden. Maar u kunt ons ook bellen: 06 160 566 48.

daklease2

Bel me terug