Dak plaatsen Well

Wilt u een nieuw dak plaatsen? En bent u daarvoor op zoek naar het beste bedrijf in de regio van Well? Dan bent u op zoek naar de specialisten van TvdG-bouw! Wij plaatsen uw nieuwe dak, ongeacht de maat of soort. TvdG-bouw biedt u altijd de hoogste kwaliteit, dit hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van een dak in de omgeving van Well!

dakplaatsen1

Mogelijkheden dak plaatsen

Er zijn verschillende soorten daken. TvdG-bouw biedt de hoogste kwaliteit in het plaatsen van onder andere Prefab daken en Prefab kappen.
De voordelen van Prefab zijn onder meer dat de bouwtijd kort is en dat er weinig bouwafval is, omdat de daken op een andere plaats geproduceerd en vervaardigd worden, geheel naar uw wensen, mogelijkheden en de maten van uw huis of bedrijfspand. Verder zijn de professionals van TvdG-bouw ook zeer ervaren in het plaatsen van gordingkappen en sporenkappen.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dak op een nieuw gebouwd huis, het vervangen van een dak van een bestaand pand, of het plaatsen van een dak op de nieuwe aanbouw aan uw huis. TvdG-bouw werkt altijd erg precies en nauwkeurig, waardoor u van ons altijd de beste kwaliteit, gecombineerd met de hoogste service kunt verwachten!

TvdG-bouw voert naast het plaatsen van daken ook andere werkzaamheden uit. We zijn een erkend dakdekkersbedrijf en hebben zodoende veel ervaring met het plaatsen van dakramen, dakkapellen, zonnepanelen, dakgoten, schoorstenen, isolatie en dakpannen. Om maar een voorbeeld te noemen.
Indien u meer informatie wilt over ons bedrijf of over onze werkzaamheden, raden wij u aan een kijkje te nemen op onze website. Zie www.tvdg-bouw.nl.

dakplaatsen2

TvdG-bouw adviseert

TvdG-bouw geeft u graag vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van uw dak. Denk maar eens aan de volgende vragen:
Welk dak is het meest geschikt? Wat past het best bij de stijl van het huis? Welke materialen zijn het meest duurzaam? Welk dak heeft het minste onderhoud nodig? De antwoorden op deze vragen, maar ook voor ander advies (ook over andere werkzaamheden), kunt u terecht bij de deskundige medewerkers van TvdG-bouw.

Indien u graag advies wilt ontvangen over uw dak en de verschillende mogelijkheden, kunnen we gratis langskomen om u van een degelijk en persoonlijk advies te voorzien.
Wij kunnen, indien u dat wenst, vervolgens een zeer persoonlijke offerte voor u opstellen voor het plaatsen van een dak.

Heeft u nog vragen?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag verdere informatie over de specialisten van TvdG-bouw?
Kijk eens op www.tvdg-bouw.nl, u vindt hier meer informatie over de verschillende (dak)werkzaamheden die wij uitvoeren en u kunt ons portfolio bekijken met foto’s van reeds door ons afgeronde projecten. Daarnaast vindt u onze contactgegevens en via onze website kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

Daarom kiest u TvdG-bouw

dakplaatsen3In de omgeving van Well is TvdG-bouw uw specialist voor het plaatsen van uw dak.

Onze voordelen op een rijtje:
– Degelijke kwaliteit
– Uitstekend prijs-kwaliteit verhouding
– Persoonlijk advies op maat
– Beste garanties

Bel me terug