Dakdekker Heel

Woont u in de gemeente Heel en zoekt u een dakdekker? TvdG-Bouw is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. We voeren uitgebreide dak inspecties uit, leggen dakpannen, maar ook valt het plaatsen van nieuwe boeiboorden binnen ons werkterrein. Of het nu om een particulier pand of bedrijfspand gaat, TvdG-Bouw is dé professionele dakdekker in uw regio.

dakdekker-tvdg

Welke werkzaamheden?

Onze dakdekkers hebben ervaring met het aanbrengen, dichten, repareren en onderhouden van alle soorten dakbedekking. We hebben genoeg groot en klein materieel om zowel grote als kleine klussen aan te pakken.
Naast bovenstaande werkzaamheden zijn wij professionals op nog vele andere gebieden. Als erkend dakdekker kan TvdG-Bouw onder meer uw dak isoleren, met zink bekleden, uw platte dak voorzien van een laag bitum, maar ook het aanleggen van nieuwe dakgoten, het afwerken van schoorstenen met zink of andere gerelateerde werkzaamheden voeren wij uit.
Omdat TvdG-Bouw ontzettend breed georiënteerd, maar vooral zeer deskundig is, kunt u uw werkzaamheden met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

En nu?

Bent u overtuigd om de professionele dakdekker TvdG-Bouw voor uw werkzaamheden te kiezen? Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bieden u een vrijblijvend, deskundig advies op maat, waarbij wij ten alle tijden rekening houden met uw wensen. Daarnaast biedt TvdG-Bouw altijd een degelijke prijs-kwaliteit verhouding op alle materialen en werkzaamheden en geniet u van de hoogste service, in combinatie met het jarenlang vakmanschap.

Waarom dakdekker TvdG-Bouw

Voor u als inwoner van de gemeente Heel is TvdG-Bouw hét bedrijf voor uw werkzaamheden op en rondom uw dak.
Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en geniet binnenkort van een schitterend nieuw dak!
 
Waarom dakdekker TvdG-Bouw:
– Uitgebreide dak inspectie
– Advies op maat
– Erkende dakdekker
– Hoogste service
– Degelijke prijs-kwaliteit verhouding

Bel me terug