Dakdekkersbedrijf Valkenburg

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een dakdekkersbedrijf zoekt, ook voor u als inwoner van de gemeente Valkenburg. Dakdekkersbedrijf TvdG-Bouw voert uitgebreide dak inspecties uit, legt dakpannen, plaatst nieuwe boeiboorden en voert nog vele andere werkzaamheden uit, op en rondom daken. Ongeacht of het om een bedrijfspand of om een particulier pand gaat.

dakdekker-tvdg

Welke werkzaamheden precies?

Naast bovengenoemde werkzaamheden zijn wij professionals op nog vele andere gebieden. Als dakdekkersbedrijf kunnen we uw dak met zink bekleden, voorzien van kunststof dakbedekking, of uw platte dak voorzien van een laag bitum. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het vernieuwen van dakgoten met lood inleg, in het plaatsen van lichtkoepels, maar we kunnen ook uw schoorsteen afwerken met zink. Andere opdrachten, zoals metselen, laminaatvloeren leggen en het plaatsen van luchtbehandelingen vallen ook binnen ons werkterrein.
Zoals u ziet, is TvdG-Bouw breed georiënteerd en gespecialiseerd. Ziet u uw werkzaamheden hier niet staan? Neem contact op en hoogstwaarschijnlijk kan uw opdracht door TvdG-Bouw gerealiseerd worden.
Als laatste kunnen wij u op al onze werkterreinen een deskundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

En nu?

Is uw belangstelling gewekt? Wilt u uw werkzaamheden laten uitvoeren door dakdekkersbedrijf TvdG-Bouw? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij houden rekening met uw wensen en wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Waarom TvdG-Bouw

Voor u als inwoner van Valkenburg is TvdG-Bouw het juiste bedrijf voor de reparatie van uw dak, maar zoals hierboven staat beschreven, ook voor vele andere klussen.

Waarom TvdG-Bouw:
– Uitgebreide dakinspectie
– Passend advies
– Gedegen vakmanschap
– Gebruik van de laatste technieken
– Hoogste kwaliteit

Bel me terug