Dakgoot Nuth

Het is erg belangrijk om regelmatig uw dakgoot te reinigen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar het scheelt u een hoop tijd en werk als u het schoonmaken van uw dakgoot door vakmensen laat uitvoeren. TvdG-Bouw maakt moeiteloos uw dakgoot schoon, ook voor u als inwoner van de gemeente Nuth. Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rond uw dak, dus uw dakgoot zal worden gereinigd door echte vakmensen.

dakgoot

Schoonmaken dakgoot

Een dakgoot zorgt in combinatie met de regenpijp, voor de perfecte afwatering van uw dak. Om te zorgen dat de afwatering goed blijft verlopen, is het belangrijk om beschadigingen en lekkages aan uw dakgoot te voorkomen.
In een dakgoot kan zich veel vuil ophopen, denk bijvoorbeeld aan takjes, vallende bladeren, vogelpoep, mos, maar ook veel groenafval van in het najaar. Opstapeling van al deze materialen kan leiden tot een verstopping, waardoor het afvoeren van regenwater niet meer goed verloopt. Doordat de bladresten in de dakgoot kunnen zorgen voor verzuring, kan de goot worden aangetast. Daardoor kan de dakgoot gaan lekken.

TvdG-Bouw reinigt uw dakgoot

Wanneer TvdG-Bouw uw dakgoot reinigt, komen alle belangrijke aspecten aan bod. Al het opgehoopte vuil wordt verwijderd uit de dakgoot en we spoelen de dakgoot en regenpijp goed door. Ook controleren wij de bevestiging van de dakgoot en regenpijp.
Indien nodig of gewenst kunnen wij ook verdere werkzaamheden aan uw dakgoot uitvoeren, zoals het ontstoppen van de regenpijp, het plaatsen van bladvangers in de regenpijp, een bolrooster plaatsen (op een plat dak) of het herstellen van beschadigingen aan uw dakgoot of regenpijp.

Waarom TvdG-Bouw

Het specialistische bedrijf voor uw dakgoot, in de omgeving van Nuth, is TvdG-Bouw.
Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw dakgoot!

Waarom TvdG-Bouw:
– Uitgebreide dak inspectie
– Gespecialiseerd bedrijf
– Deskundig advies
– Vakmanschap
– Hoogste kwaliteit en service

Bel me terug