Dakisolatie Asten

Wilt u bezuinigen op uw stookkosten en hebt u een dak dat niet of onvoldoende is geïsoleerd? Voor dakisolatie bent u bij TvdG-Bouw aan het juiste adres! In de gemeente Asten bieden wij namelijk de beste service en garanties. We zijn professionals in het plaatsen van dakisolatie, ongeacht de vorm en afwerking van uw dak.

dakisolatie-tvdg

Soorten isolatie

De meest gebruikte isolatie is glaswol. U kent het gele materiaal waarschijnlijk wel, makkelijk in gebruik, maar er dient altijd beschermende kleding gedragen te worden! Naast glaswol kan er voor uw dakisolatie gebruik worden gemaakt van rotswol, cellenglas, geëxpandeerd polystyreenschuim (EPS), geëxpandeerd polyurethaanschuin (XPS), polyurethaanschuim (PUR), PIR of resolschuim (PF). Iedere soort isolatie heeft z’n eigen voordelen en nadelen wat betreft het materiaal, in combinatie met de prijs die eraan vast hangt. Als u niet goed weet welk soort isolatie voor uw dak het meest geschikt is, kunnen wij u geheel vrijblijvend een professioneel advies geven.

En verder..

Naast het plaatsen van dakisolatie, voeren wij nog veel meer werkzaamheden uit. Zo kunt u denken aan het leggen van dakpannen, het plaatsen van boeiboorden of het uitvoeren van uitgebreide dakinspecties. TvdG-Bouw kan u ten alle tijden van uitgebreid, deskundig advies op maat voorzien.

Asten

Het centrum van de stad Asten wordt gedomineerd door de kerk De Heilige Maria Presentatie. Met haar 75 meter hoge toren en de relatief weinige bebouwing eromheen, kunt u haar vanaf verschillende locaties uitgebreid bewonderen.

plastisol boeiboord AstenMaar wie over Asten praat, praat ook over klokken. Daar staat Asten namelijk bekend om. Niet voor niets ligt het klokkenmuseum Klok & Peel in deze prachtige stad. U vindt er de grootste collectie luidklokken en beiaarden (klokkenspellen) ter wereld.
In een tijdlijn volgt u alle thema’s die met de klok te maken hebben: vanaf de oorsprong en het luiden van de klok tot en met het gieten van klokken, klinken als een klok, uurwerken en beiaarden. In de fraaie grote zaal zijn schitterende exemplaren uit alle werelddelen geëxposeerd, ook wel ‘Klokken van de wereld’ genoemd. Meer info leest u hier.

Mocht u Asten bezoeken, ga dan zeker ook eens langs de molen, ‘de Oostenwind’, welke nog steeds bij voldoende wind draait en maalt. Al met al is Asten een mooie stad met vele facetten en bezienswaardigheden.

Waarom TvdG-Bouw

Voor alle inwoners van Asten zijn wij het aangewezen bedrijf voor uw nieuwe dakisolatie.

Waarom TvdG-Bouw:
– Volledige dakinspectie
– Professionals
– Gebruik van de laatste technieken
– Hoogste kwaliteit
– Advies op maat

Bel me terug