Dakkapel Stein

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Of hebt u een dakkapel die aan reparatie of vervanging toe is? TvdG-Bouw weet er raad mee! Voor de inwoners van Stein is TvdG-Bouw hét bedrijf voor het plaatsen of vervangen van uw dakkapel. We leveren een hoogwaardige kwaliteit, bieden de beste service en denken altijd met u mee om aan uw wensen te voldoen.

dakkapel-tvdg

Dakkapellen

Een dakkapel is een ideale oplossing als u meer ruimte of meer lichtinval wilt op uw bovenverdieping of zolder. Wij zijn professionele vakmensen voor het repareren of vervangen van uw dakkapel, maar uiteraard kunnen we ook een dakkapel plaatsen als er nog geen dakkapel aanwezig was. We maken gebruik van de laatste technieken om onze werkzaamheden kundig en degelijk uit te voeren.
Dakkapellen zijn er in verschillende soorten, maten en met verschillende afwerkingen. Zo zijn er onder andere dakkapellen met een plat dak, met een slepend dak, met een verhoogde of verlegde nok, in diverse materialen. Is uw gewenste dakkapel of maat niet leverbaar? TvdG-Bouw levert ook maatwerk dakkapellen!

Advies

Twijfelt u nog, over de juiste dakkapel, de uitvoering of de afwerking van uw dakkapel? TvdG-Bouw biedt vrijblijvend, deskundig advies op maat, rekening houdend met al uw wensen. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor uw situatie.

Waarom TvdG-Bouw

Voor u als inwoner van de gemeente Stein is TvdG-Bouw hét bedrijf voor uw dakkapel.

De voordelen van TvdG-Bouw:
– Jarenlange ervaring
– Hoogste kwaliteit
– Uitgebreide dakinspectie
– Advies op maat
– Professionaliteit

Bel me terug