Dakleer Horst

Bent u op zoek naar gedegen vakmensen voor het herstellen of plaatsen van een dakbedekking met dakleer? Voor u als inwoner van Horst biedt TvdG-Bouw de uitkomst! Door jarenlange ervaring met het plaatsen en repareren van teerhoudende dakbedekking of bitumineuze, zijn wij professionals in ons vak. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en van de allerlaatste technieken.

bitumineuze-tvdg

Wat is dakleer?

Met de term dakleer wordt verwezen naar dakbedekking die teerhoudend of bitumenhoudend is. Dakbedekking met dakleer kan op zowel hellende als op platte daken toegepast worden. Bitumen heeft een duurzame kwaliteit en een hoge waterdichtheid. Omdat bitumen ook zeer eenvoudig te verwerken is, is het zeer geschikt voor complexe dakvormen.
Beide soorten dakleer worden op rollen geleverd en aangebracht met een brander of föhn.
 
Als u graag geïnformeerd wilt worden over het gebruik van dakleer in uw eigen situatie, kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en deskundig advies.
De vakmannen van TvdG-Bouw hebben veel ervaring met het repareren en plaatsen van dakleer en voeren zulke werkzaamheden bijna dagelijks uit.

Voordelen van dakleer

– Het materiaal is van duurzame kwaliteit
– Uitstekende hechting op de ondergrond
– Eenvoudig te verwerken
– Vrij lange levensduur
– Gemodificeerde bitumen is UV-bestendig

Waarom TvdG-Bouw

TvdG-Bouw is voor u als inwoner van de gemeente Horst hét bedrijf voor alle reparaties of plaatsingen van uw dakleer.
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor het repareren of vernieuwen van uw dakleer en geniet binnenkort van het prachtige resultaat!

Waarom TvdG-Bouw:
– Uitgebreide dakinspectie
– Professionals
– Gedegen vakmanschap
– Gebruik van de laatste technieken
– Beste garanties

Bel me terug