Dakplaten Heel

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit dakplaten en wilt u deze door een gespecialiseerd dakdekkerbedrijf laten plaatsen? In de woonplaats Heel is TvdG-Bouw uw professional voor het inkopen en plaatsen van dakplaten! Bij ons staan kwaliteit, professionaliteit en de beste service altijd hoog in het vaandel!
 
dakplaten

Wat zijn dakplaten?

Er zijn meerdere soorten dakplaten op de markt, in verschillende maten en vormen. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen.
De meest voorkomende dakplaten zijn profielplaten, vezelcementplaten en lichtplaten. U kunt dakplaten
– Binnen de categorie profielplaten kan de onderverdeling worden gemaakt tussen dakplaten, gevelplaten, golfplaten en dakpanplaten. Alle profielplaten zijn geprofileerde platen van staal, die voorzien zijn van een oppervlakte afwerklaag, die in meerdere kleuren mogelijk is.
– Vezelcementplaten zijn golfplaten die geperst zijn uit een combinatie van eersteklas cement met een sterke kunststof, afgewerkt met een coating op basis van acrylaten. De vezelcementplaat is een oersterke plaat en daarbij een hoogwaardig product. Het is in principe voor elk hellend dak geschikt.
– Als laatste zijn er de lichtplaten en deze zijn zoals de naam al doet vermoeden, lichtdoorlatend. Dit kunnen enkelwandige platen zijn, kanaalplaten of massieve platen. Ze worden in verschillende vormen van PVC, polyester, polycarbonaat en acrylaat (plexiglas) geproduceerd.
 
Hebt u nog geen keuze kunnen maken of weet u niet goed welk soort dakplaten voor uw dak het meest geschikt is? TvdG-Bouw komt u graag advies geven! Wij zijn gespecialiseerd dakdekkers en hebben jarenlange ervaring met alle werkzaamheden op en rondom uw da.

Daarom kiest u TvdG-Bouw

In de gemeente Heel is TvdG-Bouw hét bedrijf voor het plaatsen, maar ook voor het inkopen van van alle soorten dakplaatsen!
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw dakplaten en u zult versteld staan van het resultaat.
 
Onze kwaliteiten:
– Gespecialiseerd bedrijf
– Hoogste kwaliteit
– Beste services
– Persoonlijk advies
– Gebruik van de nieuwste technieken

Bel me terug