Dakranden vernieuwen Sittard

Bent u inwoner van de gemeente Sittard en wilt u uw dakranden vernieuwen? Dan bent u bij TvdG-bouw aan het juiste adres! Wij zijn als erkend dakdekkersbedrijf jarenlang ervaren in alle werkzaamheden op en rondom daken. Dus ook in het vernieuwen van dakranden! Op al onze werkzaamheden bieden we de beste garantie en we leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit!

Waarom dakranden vernieuwen?

Het is belangrijk om eens in de zoveel jaar de dakranden te vernieuwen. Er kunnen gebreken zijn ontstaan door de weersinvloeden, waardoor er onder meer lekkages kunnen optreden. Om zulke lekkages te voorkomen is het daarom goed om preventief de dakranden na te kijken, mochten ze niet beschadigd zijn, is een volledige vernieuwing niet noodzakelijk.

Wanneer u een EPDM, PVC, of bitumen/polymeer dakbedekking heeft, is het aan te raden om bij het nieuw plaatsen van de dakbedekking zeker ook de dakrand te vernieuwen! Zo zorgt u ervoor dat de dakrand altijd goed aansluit, om problemen te voorkomen.

dakrand-2

Advies TvdG-bouw

De medewerkers van TvdG-bouw zijn gecertificeerd om een complete dakinspectie uit te voeren, waarvan u vervolgens een uitgebreid rapport krijgt. In dit rapport geven wij adviezen voor eventuele reparaties/vernieuwingen aan uw dak (zowel voor nu als voor in de toekomst), om schade te voorkomen.

Wij kunnen u adviseren omtrent de werkzaamheden aan uw dak, zoals de dakrand vernieuwen, schoorsteen repareren, vervangen van de boeiboordbekleding en dergelijke. Neem gerust met ons contact op, wij beantwoorden graag uw vragen!

Verdere informatie

dakrand-1Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer informatie over TvdG-bouw? Over wat wij voor u kunnen betekenen in de omgeving van Sittard?
Welke werkzaamheden voeren wij allemaal uit?
De antwoorden op onder meer deze vragen vindt u op onze website: www.tvdg-bouw.nl.

Daarom kiest u voor TvdG-bouw:
– Hoogste kwaliteit
– Wij denken met u mee
– Beste service en garanties
– Jarenlang ervaren en uiterst deskundig

Bel me terug