EPDM dak Afferden

TvdG-bouw is al jarenlang een zeer deskundig en uiterst professioneel dakdekkersbedrijf. Ook in de omgeving van Afferden zijn wij dé professional wat betreft het plaatsen van EPDM op uw dak. Al onze werkzaamheden voeren wij uit met het streven naar de hoogste kwaliteit en we bieden altijd de beste garanties! Ongeacht of het om een particulier pand of om een bedrijfspand gaat, wij voeren uw werkzaamheden uit voor een schappelijke prijs! Bij TvdG-bouw staat service hoog in het vaandel, ook bij uw EPDM dak in Afferden!
 

Wat is EPDM eigenlijk?

epdm-5Het materiaal EPDM wordt voor vele toepassingen gebruikt, onder andere voor het maken van zwembadfolie, vijverfolie, tuinslangen, riemen, maar ook voor toepassingen in de bouw. In de bouw wordt EPDM voornamelijk gebruikt voor dakafdichting.
EPDM is een soort rubber. De afkorting staat voor “Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer”, een groep synthetische rubbers/elastomeren. De manier waarop EPDM gemaakt wordt, zorgt ervoor dat er een rubber ontstaat dat een aantal hele aantrekkelijke eigenschappen vertoont.

Een EPDM dak heeft vele voordelen. We noemen de belangrijkste voordelen van het materiaal EPDM:
• Zeer lange levensduur, van ten minste 50 jaar
• Ongevoelig voor UV en Ozon
• Wortelvast en rotbestendig
• Blijvend elastisch van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius
• Hoge elasticiteit +/- 400%
• Bestand tegen micro-organismen en atmosterische invloeden (zure regen)
• Chemisch bestand tegen vele logen, zuren en zouten
 

TvdG-bouw en uw EPDM dak

De professionals van TvdG-bouw werken zeer regelmatig met het materiaal EPDM. Wij voeren klussen met betrekking tot EPDM bijna wekelijks uit, omdat steeds vaker daken van het materiaal EPDM worden gevraagd.
De vele voordelen van het materiaal, gecombineerd met de goede prijs-kwaliteit verhouding geeft voor nagenoeg alle klanten met een EPDM dak de doorslag.
Woont u in de omgeving van Afferden en wilt u een EPDM dak? Of wilt u uw EPDM dak laten vernieuwen, repareren of plaatsen? Wij geven u graag uitgebreid advies over de zeer uiteenlopende mogelijkheden, kosten en de ervaringen van andere klanten met een door ons geplaatst EPDM dak.
Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier!

epdm-3

Advies TvdG-bouw

Heeft u specifieke vragen? Weet u niet precies welke producten voor uw dak het beste zijn? Wilt u weten of EPDM ook voor uw dak geschikt is? Of wilt u een uitgebreide dakinspectie laten uitvoeren? TvdG-bouw adviseert u graag! Door onze jarenlange ervaring als erkend dakdekkersbedrijf in de regio Afferden, kunnen wij u van degelijk advies op maat voorzien.
Wilt u graag een offerte of maat laten maken voor uw dakwerkzaamheden? Omdat bij ons de wensen van onze klanten hoog in het vaandel staan, komen we na een offerte-aanvraag altijd gratis langs om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij stellen vervolgens een geheel vrijblijvende offerte op, die past bij uw situatie.
 

Wilt u verdere informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt en hebt u belangstelling gekregen in onze diensten?
Kijk eens op www.tvdg-bouw.nl, u vindt hier meer informatie over de verschillende (dak)werkzaamheden die wij uitvoeren, onder meer het plaatsen, vernieuwen of repareren van EPDM daken. Daarnaast kunt u ons portfolio bekijken met foto’s van afgeronde projecten. Verder vindt u er onze contactgegevens en via onze website kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

epdm-4

Bel me terug