Houten vloer Schinveld

Wilt u een ruimte in uw huis of bedrijfspand voorzien van een houten vloer? In de gemeente Schinveld is TvdG-Bouw dé specialist op het gebied van houten vloeren! Naast het plaatsen van uw houten vloer, kunnen wij u uitgebreid, professioneel, maar vooral een persoonlijk advies geven over uw houten vloer. Tevens bieden wij de beste garanties en de hoogste service.

Houten vloer kiezen

Wanneer u uw keuze hebt gemaakt en voor een houten vloer kiest, zijn er nog enkele categorieën waar u uit kunt kiezen wat betreft het materiaal. Een houten vloer is uiteraard van hout, maar de samenstelling van de planken kan verschillen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen massief houten vloeren en lamelparket, ook wel multiplank genoemd.
 
Massief houten vloeren bestaan uit één geheel. Afhankelijk van de gewenste uitstraling van de vloer, kiest u het soort massief houten vloer. Wilt u een onbehandelde eikenvloer, een behandelde eikenvloer, liever een parketvloer, een grenenvloer of zelfs een tropisch houten vloer? Daarbij kan worden gekozen om de vloer zwevend te leggen of toch gelijmd aan de ondervloer.
Lamelparket/multiplank bestaat uit meerdere lagen. De basislaag is eersteklas multiplex en de toplaag is gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout. Daardoor is de natuurlijke werking van het hout (vochtopname, uitzettend etc.) is zeer gering, zeker in vergelijking met de ‘normale’ massief houten vloeren.

hout

TvdG-Bouw en uw houten vloer

TvdG-Bouw kan u uitgebreid adviseren wat betreft de keuze van uw houten vloer. Door de ruime ervaringen met deze materialen laat TvdG-Bouw u versteld staan van het eindresultaat. Indien gewenst kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hiervoor komen we uw situatie bekijken en stellen daarna de offerte pas op, rekening houdend met uw wensen en de mogelijkheden voor uw houten vloer.
 

Waarom TvdG-Bouw

TvdG-Bouw is voor u hét bedrijf voor het leggen van uw houten vloer, in Schinveld.
Neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het leggen van uw houten vloer!

Bel me terug