Laminaat Swalmen

U wilt een kamer voorzien van laminaat en woont u in de gemeente Swalmen? TvdG-Bouw is het professionele bedrijf voor het leggen van laminaat in uw regio. Bij het plaatsen van uw laminaat werken wij de vloer compleet af, eventueel met plinten, zoals u dat wenst. Want bij ons is de klant altijd koning. Vertrouw op de kennis en expertise van TvdG-Bouw en geniet van het perfecte resultaat van uw laminaatvloer!

laminaat

Keuze voor laminaat

Laminaat heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen voor het bekleden van uw vloer. Hier enkele voordelen op een rij:
– Laminaat, maar ook de legkosten zijn relatief goedkoop.
– Vaak snel gelegd en de kamer heeft meteen een compleet andere uitstraling.
– Het houtreliëf is voelbaar, afhankelijk van het soort laminaat.
– Laminaat is krasvast.
– Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen.
– Geschikt voor iedere ruimte. Er is zelfs laminaat verkrijgbaar voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
– Laminaat is onderhoudsvriendelijk.
 
Bij ieder product zijn er uiteraard kwaliteitsverschillen, zo ook bij laminaat.
Gerenommeerde fabrikanten van laminaatvloeren zijn onder andere: BerryAlloc, Cando, Meister, Kronitex, Egger, Floorline, Pergo, Balterio, Parador, Targett en het vrij bekende Quickstep. Laminaat van deze merken gaan vaak veel langer mee dan goedkopere aanbiedingen in doe-het-zelf-zaken.
 
Mogelijk vindt u het lastig om een juiste keuze te maken voor de soort laminaat en de bijbehorende ondervloer. Wij van TvdG-Bouw kunnen u uitgebreid adviseren en met u meedenken over de mogelijkheden.
Zodra u een keuze heeft gemaakt, bestellen wij voor u het laminaat en de ondervloer. TvdG-Bouw beschikt over alle benodigde materialen voor het leggen van uw laminaatvloer.

Vrijblijvende offerte

TvdG-Bouw is voor u als inwoner van de gemeente Swalmen, het juiste bedrijf voor het inkopen en plaatsen van uw laminaat! Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom TvdG-Bouw:
– Gespecialiseerd bedrijf
– Gebruik van de laatste technieken
– Persoonlijk advies
– Jarenlange ervaring
– Hoogste kwaliteit en service

Bel me terug