Lichtkoepels Kerkrade

Wilt u uw aanbouw, uitbouw of opbouw met plat dak voorzien van extra daglicht of frisse lucht? Dan is het plaatsen van een lichtkoepel de oplossing. TvdG-Bouw heeft veel ervaring in het plaatsen van lichtkoepels en kan u veel informatie geven over de vele mogelijkheden en soorten lichtkoepels. Voor alle inwoners van Kerkrade bieden wij de beste garanties in combinatie met hoogste service en kwaliteit!

Scala aan mogelijkheden

Lichtkoepels zijn er in veel soorten, maten en afwerkingen. De meest gangbare vormen van lichtkoepels zijn de bolvorm, pyramidevorm en glaskoepels, maar ook vierkant, rechthoekig of rond. Daarbij zijn er verschillende soorten glas en acrylaat of polycarbonaat verkrijgbaar. Ook is er het verschil tussen een lichtkoepel met opstand of zonder opstand. Als u ook aan de veiligheid wilt denken, kunt u ervoor kiezen om een doorvalbeveiliging in uw lichtkoepels te laten plaatsen. Dit wordt ook wel een anti-inbraakrooster genoemd.
 
Aan de lichtkoepels kunnen accessoires worden toegevoegd, zoals ventilatie, ventilatoren, insectenhorren, maar ook vluchtluiken.
Hebt u een soort, maat of afwerking in gedachten, anders dan de reguliere lichtkoepels? Mogelijk kan de door u gewenste lichtkoepel voor u op maat gemaakt worden.
De mensen van TvdG-Bouw hebben veel inhoudelijke kennis van lichtkoepels en kunnen u daardoor het beste persoonlijke advies geven. Het advies wordt toegespitst op uw wensen en uw situatie, maar ook op de mogelijkheden van uw dak, voor het plaatsen van een lichtkoepel.
 
licht

TvdG-Bouw plaatst uw lichtkoepels

Hebt u interesse gekregen om uw lichtkoepel door TvdG-Bouw te laten plaatsen? Of wilt u professionele informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen? TvdG-Bouw komt graag bij u langs en kan indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen voor het plaatsen van lichtkoepels!
 
Waarom kiest u voor TvdG-Bouw:
– Deskundig advies
– Jarenlange ervaring
– Hoogste kwaliteit
– Beste garanties
– Gedegen vakmanschap

Bel me terug