Plastisol Arcen

Wilt u (een deel van) uw dak laten afwerken met plastisol? Dan bent u bij TvdG-Bouw aan het beste adres! In de gemeente Arcen bieden wij de beste kwaliteit en service op het gebied van plastisol.
Onze vakmensen hebben veel ervaring met plastisol en zijn erg vakkundig in het plaatsen van plastisol.


pl

Wat is plastisol?

Plastisol is een stalen bekleding voor gevels en daken. Het is een zeer goed alternatief voor andere materialen, omdat het lichtgewicht is, een lange levensduur heeft, eenvoudig te monteren is en vooral ook omdat het voor een goede prijs/kwaliteit verhouding te bestellen is. Daarnaast is plastisol onderhoudsvrij en weersbestendig.
Omdat plastisol leverbaar is in maar liefst 27 kleuren, is er altijd een kleur die naadloos bij uw wensen aansluit. Het is ook mogelijk om een reliëf op de plastisol te laten drukken, al naar gelang uw wensen.

Mogelijkheden plastisol

Het materiaal plastisol is uitermate geschikt voor onder meer het afwerken van dakranden, zijwangen van dakkapellen, boeiboord bekleding, afdekkappen en daktrimmen. Dit maakt het tot een materiaal wat voor zeer veel doeleinden te gebruiken is, waardoor het tot één van de meest gebruikte materialen in de bouw is gaan behoren.

Waarom TvdG-Bouw

Voor u als inwoner van de gemeente Arcen is TvdG-Bouw het juiste bedrijf voor bekleding van uw dak met plastisol.

Waarom TvdG-Bouw:
– Ruime ervaring
– Gebruik van de laatste technieken
– Levering uit voorraad
– Vakmanschap
– Beste garanties

Bel me terug