Plastisol boeiboord Eijsden

Wilt u uw huis voorzien van nieuwe plastisol boeiboorden? Voor u als inwoner van de gemeente Eijsden, is TvdG-bouw het juiste adres! Wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteit materialen, in combinatie met de beste afwerking en de meest betrouwbare service.

Plastisol boeiboord

Het mooie van een plastisol boeiboord is dat het onderhoudsvrij is. Het materiaal plastisol is ontzettend duurzaam, maar het feit dat u niet iedere 5 jaar uw boeiboorden hoeft te schilderen, is een nog groter voordeel! Mochten uw boeiboorden een keer vuil zijn, is het afnemen met een vochtige doek alles wat u hoeft te doen, om uw boeiboorden weer als nieuw te laten uitzien. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding van plastisol boeiboorden uitstekend, het is namelijk niet onnodig duur, maar heeft wel een hele lange levensduur!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen wat TvdG-bouw voor u kan betekenen wat betreft het bestellen en blind plaatsen van uw plastisol boeiboord in Eijsden.

plastisolboeiboord2

TvdG-bouw adviseert

Door de vele mogelijkheden in combinatie met uw wensen, is het mogelijk dat u niet precies weet wat in uw situatie de beste mogelijkheid is. Welke kleur plastisol, welke soort boeiboorden, met of zonder reliëf? Wat is het kostenplaatje bij een plastisol boeiboord? Op deze en nog vele andere vragen kan TvdG-bouw u een uitgebreid en persoonlijk antwoord geven. De medewerkers kunnen door de jarenlange ervaring in het vak, met u meedenken.

Wilt u meer informatie?

plastisolboeiboord1Hopelijk hebben wij uw interesse in ons bedrijf TvdG-bouw gewekt. Meer informatie over TvdG-bouw, onze werkzaamheden en onze mogelijkheden vindt u via onze website www.tvdg-bouw.nl.

Daarnaast is het mogelijk om via onze website een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen, voor het uitvoeren van uw werkzaamheden door TvdG-bouw.

Bel me terug