Plastisol kopen Hoensbroek

Voor u als inwoner van de omgeving van Hoensbroek is TvdG-bouw hét adres voor u, als u een of meerdere plastisol boeiboorden wilt kopen! Plastisol boeiboorden hebben een beschermende functie, maar geven de afwerking van uw dak ook een mooi, strak uiterlijk.
Bij het plaatsen van plastisol is het van belang dat dit met de uiterste precisie gebeurt, voor het mooiste en meest degelijke resultaat.

Plastisol kopen bij TvdG-bouw?

pl6TvdG-bouw kan alle kleuren, soorten en maten plastisol leveren. Plastisol is voor verschillende toepassingen te gebruiken, het materiaal wordt het meest gebruikt voor boeiboorden.

Plastisol is een lichte metaalsoort, wat als voordeel heeft dat het jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist omdat het met een vochtige doek kan worden afgenomen en in vele kleuren en reliëfs beschikbaar is.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het product, daarom bieden wij de beste garanties en leveren we alleen de allerbeste kwaliteit! Doordat wij als ervaren dakdekkersbedrijf zeer vaak plastisol boeiboorden plaatsen, zijn wij erg kieskeurig in de kwaliteit en kiezen we ook voor u alleen de beste plastisol!

Ervaring TvdG-bouw

TvdG-bouw heeft jarenlang veel ervaring opgedaan in het plaatsen (en repareren) van plastisol. Voornamelijk het materiaal plastisol wordt door zijn vele voordelen steeds meer gebruikt in de bouwwereld. Indien u advies wilt ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden van het plaatsen of repareren van uw plastisol, geven wij van TvdG-bouw u graag advies. Een van onze medewerkers komt de situatie bekijken en kan vervolgens een deskundig, maar vooral persoonlijk advies bieden over het kopen van plastisol. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u opstellen.

Wilt u meer informatie?

Indien u verdere informatie wilt over wie wij zijn of wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Hoensbroek?
Dan nodigen wij u uit onze website te bezoeken, zie: www.tvdg-bouw.nl.

Voor de verkoop van bouwmaterialen, waaronder plastisol, verwijzen wij u naar onze nieuwe website, zie www.dakdekkersproducten.nl.

plastisolboeiboord2

Bel me terug