Plastisol monteren Gennep

Wilt u plastisol monteren op uw dak? Dan bent u bij TvdG-Bouw aan het beste adres! In de gemeente Gennep bieden wij de beste kwaliteit en service op het gebied van plastisol monteren. Onze specialisten hebben veel ervaring met plastisol en zijn zeer deskundig, maar vooral erg nauwkeurig in het monteren van plastisol.

Wat is plastisol?

Plastisol is een stalen bekleding voor gevels en daken. Het is een uitstekend alternatief voor andere materialen, omdat het lichtgewicht is, een lange levensduur heeft, eenvoudig te monteren is en vooral ook omdat het voor een goede prijs-kwaliteitverhouding verkrijgbaar is. Daarnaast is plastisol onderhoudsvrij en weerbestendig. Door al deze materiaaleigenschappen heeft plastisol vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Genoeg redenen om voor plastisol te kiezen!

Omdat plastisol leverbaar is in maar liefst 27 kleuren, is de kans groot dat er een kleur bij is die aan uw wensen voldoet! Naast het kiezen van de kleur, is het ook mogelijk een reliëf te laten drukken op de plastisol platen.
 
pla3

Mogelijkheden plastisol monteren

Het materiaal plastisol is uitermate geschikt voor onder meer het afwerken van dakranden, zijwangen van dakkapellen, boeiboordbekleding, afdekkappen en daktrimmen. Dit maakt het tot een materiaal wat voor zeer veel doeleinden te gebruiken is, waardoor het tot één van de meest gebruikte materialen in de bouw is gaan behoren.
 

Wilt u meer informatie?

Voor u als inwoner van de gemeente Gennep is TvdG-Bouw hét bedrijf dat u zoekt,
voor het monteren van plastisol. Hebben wij uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie over wie wij zijn? Wat wij voor u kunnen betekenen? Welke werkzaamheden TvdG-bouw nog meer uitvoert? Neem dan eens een kijkje op onze website! Op www.tvdg-bouw.nl vindt u antwoord op deze vragen en u vindt er tevens een uitgebreid portfolio met foto’s van reeds door ons uitgevoerde werkzaamheden.

lease2

Bel me terug