Plastisol plaatsen Venray

Wilt u plastisol plaatsen op uw dak? Dan bent u bij TvdG-Bouw aan het beste adres! In de gemeente Venray bieden wij de beste kwaliteit en service op het gebied van plastisol plaatsen. Onze specialisten hebben veel ervaring met plastisol en zijn zeer deskundig, maar vooral erg nauwkeurig in het plaatsen van plastisol.

Wat is plastisol?

Plastisol is een stalen bekleding voor gevels en daken. Het is een uitstekend alternatief voor andere materialen, omdat het lichtgewicht is, een lange levensduur heeft, eenvoudig te monteren is en vooral ook omdat het voor een goede prijs-kwaliteitverhouding verkrijgbaar is. Daarnaast is plastisol onderhoudsvrij en weerbestendig. Door al deze materiaaleigenschappen heeft plastisol vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Genoeg redenen om voor plastisol te kiezen!

Omdat plastisol leverbaar is in maar liefst 27 kleuren, is de kans groot dat er een kleur bij is die aan uw wensen voldoet! Naast het kiezen van de kleur, is het ook mogelijk een reliëf te laten drukken op de plastisol platen.
 
pl

Mogelijkheden plastisol plaatsen

Het materiaal plastisol is uitermate geschikt voor onder meer het afwerken van dakranden, zijwangen van dakkapellen, boeiboord bekleding, afdekkappen en daktrimmen. Dit maakt het tot een materiaal wat voor zeer veel doeleinden te gebruiken is, waardoor het tot één van de meest gebruikte materialen in de bouw is gaan behoren.
 

Waarom TvdG-Bouw

pla3Voor u als inwoner van de gemeente Venray is TvdG-Bouw hét bedrijf dat u zoekt,
voor het plaatsen van plastisol.
 
Waarom TvdG-Bouw:
– Hoogste kwaliteit
– Up to date met de laatste technieken
– Levering uit voorraad mogelijk
– Deskundigheid
– Beste garanties

Bel me terug