Plat dak Panningen

Moeten er werkzaamheden plaatsvinden aan uw platte dak? En bent u inwoner van Panningen? Dan bent u bij dak reparateur TvdG-Bouw aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de beste kwaliteit en service wat betreft alle werkzaamheden die te maken hebben aan uw platte dak. Na het afronden van onze werkzaamheden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lekkages, energieverlies of andere mankementen bij een plat dak.


platdak-tvdg

Welke werkzaamheden?

TvdG-Bouw voert veel verschillende werkzaamheden uit, op en rondom uw platte dak. Het kan hierbij gaan om het plaatsen van nieuwe isolatie of het repareren of plaatsen van dakleer/bitumineuze. Maar ook om het vervangen of plaatsen van boeiboorden.
Aangezien onze vakmensen op dit gebied jarenlange ervaring hebben, kunt u rekenen op een perfecte uitvoering en afwerking.

En wat nog meer?

Naast het herstellen van een plat dak, zijn we ook bevoegd voor het uitvoeren van professionele dak inspecties, waar u achteraf een compleet rapport van krijgt, ondersteund met foto’s. Hiermee kunt u problemen aan uw dak voorkomen of verhelpen.
Indien u advies op maat wenst, kunnen wij vrijblijvend uw situatie komen bekijken.

Waarom TvdG-Bouw

Voor alle werkzaamheden op en rondom een plat dak in de gemeente Panningen, kunt u vertrouwen op de deskundigheid van TvdG-Bouw.
Neem vandaag nog contact op met TvdG-Bouw voor een vrijblijvende offerte!

Waarom TvdG-Bouw:
– Uitgebreide dakinspectie
– Deskundig advies op maat
– Gedegen vakmanschap
– Gebruik van de laatste technieken
– Hoogste kwaliteit

Bel me terug