PVC dak Afferden

Wilt u een PVC dak laten plaatsen in de omgeving van Afferden, of wilt u uw huidige PVC dak laten vernieuwen of herstellen? Dan bent u bij TvdG-bouw aan het juiste adres! Wij zijn als professioneel dakdekkerbedrijf zeer ervaren in het plaatsen, vernieuwen of herstellen van uw PVC dak.

Wat is een PVC dak?

Bij een PVC dak wordt het materiaal PVC als dakbedekking gebruikt. Deze kunststof dakbedekking heeft vele voordelen.
We zetten ze voor u op een rij:
– Minimale levensduur van 20-30 jaar: hoe dikker het materiaal, hoe langer de levensduur
– PVC dakbedekking is goed bestand tegen chemicaliën
– Minimale dikte van de PVC banen op uw PVC dak is 1,2 mm
– De breedte van de PVC banen verschilt van 700-3000 mm
– PVC banen kunnen gewapend als ongewapend geleverd worden
– PVC banen kunnen gebruikt worden in losliggende geballaste, maar ook in mechanisch bevestigde dakbedekkingssytemen
– Geeft luxe, egale uitstraling

Wanneer een PVC dak wordt geplaatst op bitumen of op polystyreen moet er altijd een scheidingslaag tussen. Dit is noodzakelijk omdat het materiaal PVC aangetast kan worden door deze organische oplosmiddelen.

pvc-1

TvdG-bouw en uw PVC dak

TvdG-bouw heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van onder meer PVC daken, ook in de omgeving van Afferden. Het plaatsen van een PVC dak moet uiterst nauwkeurig gebeuren, voor het mooiste, maar vooral ook het meest degelijke en duurzame resultaat.

Wij voorzien u graag van professioneel advies, toegespitst op uw eigen situatie. Onze medewerkers kunnen u deskundige informatie geven over de mogelijkheden voor een PVC dak in uw situatie en de geschatte kosten. Indien gewenst kan er informatie worden gegeven over het plaatsen van een PVC dak, vergeleken met het plaatsen van (bijvoorbeeld) een EPDM dak of een bitumen dakbedekking. De mensen van TvdG-bouw komen daarvoor bij u langs en staan u graag te woord!

Meer informatie?

Hopelijk hebben wij uw belangstelling gewekt in het plaatsen van uw PVC dak in Afferden, door TvdG-bouw.
Wilt u verdere informatie? Bekijk dan eens onze website, met onder meer een uitgebreid portfolio van door ons afgeronde werkzaamheden, informatie over wie wij zijn, informatie over onze werkzaamheden en een eenvoudig offerte-formulier.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven graag antwoord op uw vragen!

pvc-2

Bel me terug