Scheidingswand Beek

Wilt u een hoge of lage scheidingswand laten plaatsen en bent u inwoner van de gemeente Beek? Dan bent u bij TvdG-Bouw aan het juiste adres! Ongeacht of het nu om een bedrijfspand of om een particulier pand gaat. Uw scheidingswand wordt geplaatst door professionals en we maken gebruik van hoge kwaliteit materialen. De complete klus wordt voor u uitgevoerd, we nemen u alle werk uit handen!

scheidingswand

Materialen scheidingswand

Met een scheidingswand kan van één vertrek twee of meerdere ruimtes worden gemaakt of gescheiden worden.
Afhankelijk waar u de ruimtes voor wilt gaan gebruiken, kan het materiaal gekozen worden voor de scheidingswand. Er zijn namelijk veel verschillende materialen:
– Gipsplaten: Hoge brandwerendheid en makkelijk te verwerken.
– Gipsvezelplaten: Normale gipsplaten, maar extra geluidsisolerend, stabiel en stootvast.
– Multiplex: Bestaat uit meerdere lagen, op elkaar gelijmd fineer.
– MDF: Erg duurzaam, bestaat uit samengeperste houtvezels. Nadeel is dat wanneer ze niet goed voorbehandeld worden, de platen aan de zijkanten vocht kunnen opzuigen.
– Spaanplaat: Is een ruw en stevig materiaal, bestaat uit samengeperst houtspaan.
– Glazen bouwstenen
– Cellenbetonblokken
 
Als u niet goed weet wat voor uw scheidingswand het beste materiaal is, kunnen de mensen van TvdG-Bouw u een uitgebreid, deskundig en persoonlijk advies geven.

TvdG-Bouw plaatst uw scheidingswand

De vakmensen van TvdG-Bouw zijn zeer ervaren met het plaatsen van scheidingswanden. We beschikken over alle benodigdheden voor het plaatsen van uw scheidingswand. De materialen die nodig zijn, al naar gelang uw keuze, bestellen we zelf zodat u daar geen omkijken naar heeft. TvdG-Bouw voert de complete klus voor u uit.
Allereerst maken we het zogenaamde rachelwerk, eventueel met extra isolatie. Dit is het raamwerk waar de (gips)platen naderhand op bevestigd worden. Als het rachelwerk gemaakt is, bevestigen we de (gips)platen. Vervolgens werken we de scheidingswand compleet af, zoals u wilt. Dit kan bijvoorbeeld met stucen, behangen of schilderen.
 
Indien u interesse heeft gekregen, om uw scheidingswand door TvdG-Bouw te laten plaatsen, kunt u contact opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. In deze offerte houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Waarom TvdG-Bouw

TvdG-Bouw is hét bedrijf voor het plaatsen van een scheidingswand, in Beek.
Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw scheidingswand!

Bel me terug