Tegelwerk badkamer Roermond

Bent u inwoner van de omgeving van Roermond en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het tegelwerk op uw badkamer? Dan moet u bij TvdG-bouw zijn! Het is van belang dat het tegelwerk op uw badkamer met uiterste precisie en de hoogste kwaliteit gebeurt. Daarom bent u in de regio Roermond bij ons aan het juiste adres voor de werkzaamheden rondom het tegelwerk op uw badkamer!

 

Mogelijkheden tegelwerk badkamer

Bij het tegelwerk op een badkamer komt altijd nauwkeurigheid kijken. De wanden en vloeren dienen waterdicht te zijn en goed af te wateren (bijvoorbeeld in de douche richting de afvoer). De vloer- of wandtegels moeten strak worden gezet en egaal worden gevoegd voor het allermooiste resultaat. TvdG-bouw kan ook voorzien in het vooraf egaliseren van de vloer en/of het gladschuren van de wanden, waarop vervolgens de tegels worden geplaatst.

 

Ervaring TvdG-bouw

TvdG-bouw heeft jarenlang veel ervaring opgedaan in het plaatsen van tegelwerk op badkamers. Tegelwerk vraagt secuur werkt, waar u veel jaren plezier van kunt hebben. Indien u advies wilt ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden van het tegelwerk op uw badkamer, geven wij u graag advies. Een van onze medewerkers komt de situatie bekijken en kan vervolgens een deskundig, maar vooral persoonlijk advies bieden. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u opstellen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Indien u verdere informatie wilt over wie wij zijn of wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Roermond? Op onze website vindt u een eenvoudig maar compleet offerte-formulier, of neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies en mogelijk een offerte op maat!

Bel me terug