Velux Plasmolen

Wilt u een Velux dakraam, Velux dakkapel of Velux lichtkoepel? TvdG-Bouw is uw specialist in de gemeente Plasmolen, voor het plaatsen van al uw Velux producten! Met onze uitgebreide kennis en ervaring over de producten van dit merk, garanderen we de hoogste kwaliteit en de beste service wanneer we uw Velux product plaatsen!

Producten van Velux

Velux is een bekend, maar vooral hoog kwalitatief merk voor dakramen, daglichtsystemen, dakkappellen, lichtkoepels, daglichtspots en nog veel meer.
Omdat dakramen waarschijnlijk het meest gebruikte product zijn, worden hier enkele voorbeelden gegeven van de verschillende soorten Velux dakramen:
– Tuimelvenster: Scharniert in het midden.
– Uitzettuimelvenster: Scharniert aan de bovenzijde.
– Regengeluiddempend dakraam: Dit dakraam is voorzien van extra geluidsdempend glas en lijstwerk. Scharniert in het midden.
– Classico dakraam: Scharniert aan de bovenzijde of in het midden. Ideaal voor renovatieprojecten.
– Balkonvenster: Met dit dakraam kunt u uw eigen inpandige balkon creëren.
– Dakterrasvenster: Met dit dakraam kunt u uw eigen inpandige dakterras creëren.
Daarnaast is er bij Velux de keuze in verschillende soorten glas, accessoires, maar ook zijn er dakramen verkrijgbaar die voorzien zijn van extra hang- en sluitwerk. Deze Velux dakramen hebben het zogenaamde Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

velux

TvdG-Bouw en Velux

TvdG-Bouw krijgt veel opdrachten binnen voor het plaatsen van Velux producten. Doordat wij een uitgebreide productkennis hebben, maar ook jarenlange ervaring met producten van Velux, kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij bieden daarnaast de hoogste kwaliteit en uitstekende service op het plaatsen van uw Velux product!
Weet u nog niet precies welk Velux product in uw situatie het meest geschikt is?
TvdG-Bouw geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met uw situatie en wensen.
 
Indien u interesse heeft gekregen, om uw Velux product door TvdG-Bouw te laten plaatsen, kunt u contact opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.
Voor de offerte komen we uw situatie bekijken, bespreken we uw wensen en stellen daarna uw persoonlijke offerte op.

Waarom TvdG-Bouw

TvdG-Bouw is het beste bedrijf voor het plaatsen van uw dakraam, in Plasmolen.
Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw dakraam!

Bel me terug