Zinken dak Eijsden

U bent inwoner van Eijsden en wilt uw dak laten bekleden met zink? TvdG-Bouw is uw dakdekkersbedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van uw zinken dak. We zijn jarenlang ervaren met alle mogelijke toepassingen van dit materiaal. TvdG-Bouw denkt met u mee en biedt vrijblijvend deskundig advies op maat.

zinkendak-tvdg

Een zinken dak

In de jaren ’90 was een zinken dak erg gewild. Dit ontstond doordat gewelfde vormen zeer geliefd waren. Tegenwoordig komt zink weer veel meer terug op de daken, omdat het een duurzaam materiaal is met veel verschillende toepassingsmogelijkheden.
Voor daken met een dakhelling vanaf 3° kan zink als dak bekleding worden gebruikt. Doordat het materiaal niet meer verlucht hoeft te worden aan de onderzijde van het dak, hebt u geen energieverliezen meer langs de ventilatieopeningen en ontstaat er geen condens of koude lucht in de constructie van uw zinken dak.
 
Omdat wij volledig vertrouwen op de producten die wij gebruiken voor onze werkzaamheden, bieden we de langste en beste garanties voor uw zinken dak bekleding!

De voordelen van zink

– Het materiaal zink laat zich eenvoudig bewerken, daardoor kan het voor gevels en daken worden gebruikt.
– Zink is 100% recyclebaar, het is een natuurlijk materiaal.
– Aangezien een zinken dakbedekking een compacte dakbedekking is, is er meer ruimte over voor uw dakisolatie.
– Zink heeft een lange levensduur en het is een onderhoudsvriendelijk materiaal.
– Na enkele jaren vormt zich op uw zinken dak een patineer laag, dit maakt het zink heel bestendig tegen weersinvloeden en luchtvervuiling.
– Het materiaal zink biedt veel mogelijkheden qua architectuur, voor toepassingen op de gevel en op het dak. Ronde of gebogen toepassingen zijn zonder meer een mogelijkheid.

Waarom TvdG-Bouw

TvdG-Bouw is hét bedrijf voor uw zinken dak in de omgeving van de gemeente Eijsden.
Wacht niet langer en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw zinken dak!
 
Waarom TvdG-Bouw:
– Advies op maat
– Beste garanties
– Erkende dakdekker
– Hoogste service
– Jarenlange ervaring

Bel me terug